Familie Visser & Vrijbergen

  • Afgelopen week weer druk in de weer geweest met de stamboom. Omdat ik bij de tak van mijn vader tegen behoorlijk wat tegenwerkingen opliep van instanties en archieven, besloot ik om de tak van mijn moeder haar kant toe te gaan voegen. Gelukkig had mijn tante samen met haar nicht, al behoorlijk wat voorwerk gedaan. En kon ik op deze manier al heel wat aan mijn software toevoegen. Vanuit daar ben ik verder gaan spitten, en heb ik heel erg veel kunnen vinden en aanvullen. Zo kwam mijn speurtocht ook bij deze kant (Vrijbergen) uit in Veenhuizen/Norg (Ommerschans), alleen niet als werknemer maar als weesjes. Binnenkort staat er een tripje naar het archief aldaar op de planning en krijg ik inzage in hun bestand. En hopelijk kom ik dan de reden te weten waarom 2 kindjes uit het gezin naar het gesticht te Norg moesten. De komende weken zal ik alleen de stamhouders en hun gezin gaan plaatsen hier op de website. Natuurlijk kun je doorklikken naar de zijtakken, maar hier zal ik niet erg ver in doorzoeken.

Reacties zijn gesloten.