Blog

Hier zal ik jullie up to date houden over de aanpassingen, of toevoegingen aan onze stamboom. Natuurlijk is iedereen vrij om hier ook te reageren op mijn berichten. Maar ook mag je zelf een bericht plaatsen.

3 reacties op Blog

 1. admin zeggen:

  Ik ben al weer eventjes bezig met de stamboom, langzaam aan komen er weer nieuwe personen bij en ook weer nieuwe informatie. Zo heb ik in november 2014 een brief geschreven naar het bestuur van de Reinier van Arkel groep over Gerardus Boekhout. Hij is daar destijds in het krankzinnigheid gesticht opgenomen en daar ook vrij jong gestorven. Ik wilde erg graag weten waarom hij daar was opgenomen, en waaraan hij is gestorven. Ben erg benieuwd of ze mij deze informatie ook daadwerkelijk gaan verstrekken, aangezien het dossier nog steeds onder het medisch geheim valt.

  Mocht er nieuws komen dan plaats ik dat uiteraard hier!

  Groetjes,
  Patricia

 2. admin zeggen:

  Inmiddels ben ik aangekomen bij een nieuwe tak binnen onze stamboom. De familie van de Weijgaart. Deze familie is van de Oma’s kant van (mijn, onze) Oma. Klik boven in het menu op stamboom, en dan aan de rechterzijde op de naam familie van de Weijgaert om naar deze tak te gaan.

  Groetjes,
  Patricia

 3. admin zeggen:

  Vandaag heb ik weer het e.e.a. aangevuld. Er ontbreken nog steeds veel data’s van bijvoorbeeld een geboorte, of overlijden. Inmiddels heb ik bij de familie van Keep weer wat kunnen aanvullen. Ik zal van tijd tot tijd proberen om jullie middels deze blog op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden aan de stamboom.

  Groetjes, Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *